Ανακοινωσεις - Προσκληση παρακολουθησης των εργασιων του συνεδριου MOCAST 2016

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2019-2020

ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ

Ενημερώνουμε όλους τους φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος, ότι από την Τρίτη 03-12-2019 και μέχρι την Τρίτη 17-12-2019, θα διεξαχθεί αξιολόγηση μαθημάτων και διδασκόντων του τρέχοντος χειμερινού εξαμήνου ακ. έτους 2019-2020.

Συγκεκριμένα, κάθε φοιτητής/τρια χρησιμοποιώντας κουπόνια, μπορεί να μπαίνει στην ιστοσελίδα:

http://cs.eval.uth.gr/c/evaluation_form_coup.php

και να απαντά στο ερωτηματολόγιο του κάθε μαθήματος.

Προσοχή:

  1. Η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων είναι ανώνυμη.
  2. Ο κάθε κωδικός (κουπόνι) μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά και η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου πρέπει να γίνει κατά την πρώτη εισαγωγή του κουπονιού. Ενδεχόμενη αναβολή συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου για κάποια άλλη στιγμή, επιφέρει ακύρωση του κουπονιού.
  3. Μετά την αξιολόγηση κάθε μαθήματος απαιτείται το κλείσιμο του browser προκειμένου να αποθηκευτεί η αξιολόγηση.

Η αξιολόγηση των μαθημάτων του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών αποτελεί απαραίτητο εργαλείο ανατροφοδότησης του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και γενικότερα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι ένα εργαλείο διαπιστώσεων, που βοηθά στη λήψη μέτρων βελτίωσης τόσο των Μαθημάτων όσο και των Προγραμμάτων Σπουδών.

Το εργαλείο αυτό γίνεται πιο αποτελεσματικό όσο περισσότεροι φοιτητές/τριες συμμετέχουν στη διαδικασία αξιολόγησης. Η ηλεκτρονική συμπλήρωση ερωτηματολογίου γίνεται με χρήση κουπονιών και η διαδικασία διασφαλίζει την ανωνυμία των συμμετεχόντων/ουσών. Το ερωτηματολόγιο περιλαμβάνει ερωτήσεις κλειστού τύπου αλλά και ανοικτού, για την καταγραφή προτάσεων και σχολίων.

Οι διδάσκοντες δεν ενημερώνονται για την προσωπική αξιολόγηση κάθε φοιτητή. Απλά λαμβάνουν ανώνυμα στοιχεία για τις αξιολογήσεις του συνόλου του ακροατηρίου. Τα στοιχεία δεν είναι προσβάσιμα στους διδάσκοντες μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής βαθμολογιών.

                                                

Από τη Γραμματεία του Τμήματος