Ανακοινωσεις

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2021-2022

Ενημερώνονται οι φοιτητές δικαιούχοι μετεγγραφής οι οποίοι κατέθεσαν τον φάκελό τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Γραμματεία ότι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των δικαιολογητικών και για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους, παρακαλούνται να αποστείλουν στο email της Γραμματείας g-cs@uth.gr από σήμερα Παρασκευή 17/12/2021 έως και την Τρίτη 21/12/2021, το πιστοποιητικό διαγραφής από το προηγούμενο Τμήμα και κάποιο πιστοποιητικό αναγραφής του ΑΜΚΑ.

Με την αποστολή των ως άνω δικαιολογητικών και κατόπιν της ολοκλήρωσης της εγγραφής σας, θα λάβετε με SMS ένα μήνυμα με τους κωδικούς και τα στοιχεία του ιδρυματικού λογαριασμού στο κινητό σας. Τα υποχρεωτικά μαθήματα του 1ου εξαμήνου θα δηλωθούν από τη Γραμματεία. Τέλος μετά τη λήψη του μηνύματος με τους κωδικούς θα μπορείτε να προχωρήσετε και σε αίτηση για την έκδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας, καθώς και στην δήλωση συγγραμμάτων στον Εύδοξο.

Υπενθυμίζουμε ότι η δήλωση συγγραμμάτων πρέπει να γίνει έως τις 24 Δεκεμβρίου 2021 διότι μετά κλείνει ο Εύδοξος. Και η διανομή είναι μέχρι Παρασκευή 07/01/2021.

                                               Από τη Γραμματεία του Τμήματος