Ανακοινωσεις

Διαδικτυακή εκδήλωση: Μεταδιδακτορικές Υποτροφίες 2022 – Marie Skłodowska-Curie Actions | 12 Απριλίου 2022

Πρόσκληση σε εκδήλωση

View in browser

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) της Κύπρου, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ) και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (European Research Executive Agency), σας προσκαλούν στη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνουν με θέμα “Marie Skłodowska-Curie Actions: Μεταδιδακτορικές Υποτροφίες 2022”, την Τρίτη 12 Απριλίου 2022 (10:30-13:00).

H εκδήλωση θα εστιάσει στη Δράση Postdoctoral Fellowships (Μεταδιδακτορικές Υποτροφίες) των Marie Skłodowska-Curie Actions (πρόγραμμα Ορίζοντας Ευρώπη). Oι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη δεύτερη προκήρυξη της Δράσης Postdoctoral Fellowships που θα ανακοινωθεί τον Μάιο του 2022 και να θέσουν απευθείας τα ερωτήματά τους σε εκπρόσωπο του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Έρευνας. Επίσης, χρήσιμες συμβουλές για τη συγγραφή προτάσεων θα παρουσιαστούν από έναν αξιολογητή καθώς και από υπότροφους της πρώτης προκήρυξης της συγκεκριμένης Δράσης.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ερευνητές όλων των βαθμίδων, από όλα τα επιστημονικά πεδία, ερευνητικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα, επιχειρήσεις και όλους τους δρώντες του συστήματος έρευνας και καινοτομίας.

 Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα Εθνικά Σημεία MSCA για το Πρόγραμμα Ορίζοντας Ευρώπη στην Ελλάδα (ΕΚΤ), Δρ Χριστίνα Πασκουάλ (cpascual@ekt.gr) και στην Κύπρο (ΙδΕΚ), Δρ Άγγελο Ντάντο (antantos@research.org.cy) και Δρ Ιωάννη Θεοδώρου (itheodorou@research.org.cy).