Ανακοινωσεις

Πρόσκληση σε εκδήλωση με τίτλο «Επαγγελματικά Μονοπάτια»

που διοργανώνει το τμήμα Εκπαιδευτικής Συνεργασίας του Goethe Institut Athen.

Μέρος Α_Πρόγραμμα

Μέρος Β_Πρόγραμμα και Περιγραφές

Save the date_10.12.2022

Με χαρά σας προσκαλούμε στην εκδήλωση «Επαγγελματικά Μονοπάτια», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου από τις 11:00 και έως της 17:00 στο Goethe-Institut Athen στο πλαίσιο του προγράμματος STAYnet https://www.goethe.de/ins/gr/el/kul/ges/stn.html

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα Ελληνικά και η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Απευθύνεται σε μαθητές/-τριες, φοιτητές/-τριες, εκπαιδευτικούς, γονείς και σε όποιον ενδιαφέρεται να ανακαλύψει περισσότερα για τις δεξιότητες και τα ταλέντα του.

Σας περιμένουν ενδιαφέρουσες ομιλίες, παρουσιάσεις και εργαστήρια γύρω από την εκπαιδευτική ρομποτική, τη βιοτεχνολογία, τα επαγγέλματα STEM και τις ήπιες δεξιότητες. Επίσης θα γνωρίσετε τις επαγγελματικές προοπτικές των μηχανικών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τον κόσμο του τρενομοντελισμού και της βιολογικής γεωργίας και θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με επαγγελματίες από διάφορους τομείς.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο πρόγραμμα καθώς και στην ιστοσελίδα https://www.goethe.de/ins/gr/el/sta/ath/ver.cfm?event_id=24340771 μας.

Η δήλωση συμμετοχής είναι εφικτή έως την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου μέσω της διαδικτυακής φόρμας https://www.goethe.de/ins/gr/el/spr/unt/for/gia/onz.html που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας.

Προσοχή: Σε κάποια εργαστήρια/σεμινάρια/συζητήσεις ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.