Ανακοινωσεις

Αξιολόγηση των μαθημάτων Χειμερινού εξαμήνου

ακ. έτους 2020-2021 από τους φοιτητές  

Ενημερώνουμε όλους τους φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος, ότι από την Πέμπτη  07-01-2021 και μέχρι την Παρασκευή  22-01-2021, θα διεξαχθεί η αξιολόγηση μαθημάτων και διδασκόντων του τρέχοντος χειμερινού εξαμήνου ακ. έτους 2020-2021.

Η συμμετοχή στην διαδικασία γίνεται μέσω συνδέσμων μίας χρήσης οι οποίοι αποστέλλονται αυτοματοποιημένα στους φοιτητές του εκάστοτε μαθήματος τις περιόδους αξιολόγησης των εξαμήνων.  Επίσης, για την ενημέρωση των φοιτητών ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία τους παρέχεται διαβεβαίωση στο προοίμιο του ερωτηματολογίου ότι:

  • Δεν διατηρούνται στοιχεία ταυτοποίησης, πχ. : στοιχεία ταυτότητας, στοιχεία χρήστη πληροφοριακού συστήματος, στοιχεία ηλεκτρονικής διεύθυνσης, όπως email address, IP address κλπ. ή οποιοδήποτε άλλο συσχετιζόμενο στοιχείο που να αποκαλύπτει την ταυτότητα του χρήστη.
  • Μετά την επιτυχή αποστολή των email με τους συνδέσμους μιας χρήσης στους φοιτητές του εκάστοτε μαθήματος, διαγράφονται τα όποια στοιχεία συσχέτισης, ώστε κανείς άλλος εκτός από τον παραλήπτη να μην γνωρίζει σε ποιόν στάλθηκε ο σύνδεσμος μιας χρήσης.
  • Οι διδάσκοντες και συνδιδάσκοντες των μαθημάτων δεν έχουν πρόσβαση σε κανένα στοιχείο ταυτοποίησης, καθώς επίσης δεν μετέχουν στην διαδικασία αποστολής των συνδέσμων μιας χρήσης. Η ενημέρωση τους αφορά μόνο τα στατιστικά αποτελέσματα των αξιολογήσεων σε δεύτερο χρόνο, μετά την επίσημη καταχώρηση των βαθμολογήσεων της επόμενης εξεταστικής περιόδου.

Στις 7 Ιανουαρίου, κάθε φοιτητής και φοιτήτρια θα παραλάβει ένα μοναδικό κωδικό για κάθε μάθημα του εξαμήνου, με τον οποίο θα συμπληρώσει ανώνυμα το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης του μαθήματος, μέχρι τις 22 Ιανουαρίου.

H συμμετοχή σας στη διαδικασία της αξιολόγησης είναι ιδιαίτερα σημαντική για το Πανεπιστήμιο καθώς συμβάλει στη λήψη των απαραίτητων μέτρων για τη βελτίωση της ποιότητας των σπουδών και των υπηρεσιών από το Τμήμα.