Ανακοινωσεις

Πρόσκληση σε εκδήλωση με τίτλο

«What comprises a good and solid presentation»

The presentation is going to be in English and has an interactive form, workshop likewise.

Μήπως αγχώνεστε κάθε φορά που πρόκειται να παρουσιάσετε κάτι; Θα προτιμούσατε να είστε σε θέση να ξεπεράσετε το σκηνικό σας φόβο; Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα μπορούσατε να κάνετε μια παρουσίαση σαν το TEDx;
Αν απαντήσατε “ναι” έστω και σε μία από τις προηγούμενες ερωτήσεις, μην χάσετε αυτό που έρχεται! Ελάτε μαζί μας στην εμπνευσμένη ομιλία “Τι περιλαμβάνει μια καλή και σταθερή παρουσίαση “με μια ταλαντούχα γυναίκα, συνεργάτρια-ομιλήτρια του TEDx, έναν άνθρωπο σκληρά εργαζόμενο και γεμάτο ενέργεια, την Andriana Gerondis!

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου

στις 16:00 στο Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική,

Παπασιοπούλου 2-4, στην αίθουσα 1.

Γνωρίστε την καλεσμένη μας:
Η Andriana Gerondis από τη Νέα Ζηλανδία, το Wellington είναι πρωτίστως επιτυχημένη Director of Studies, ψηφιακή κειμενογράφος/δημιουργός περιεχομένου και προπονήτρια ομιλητών. Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Ηνωμένο Βασίλειο, διδάσκει Αγγλικά ως Δεύτερη Γλώσσα σε ποικίλα και διαφορετικά περιβάλλοντα, ενώ έχει επίσης εργαστεί και συνεισφέρει σε άλλα προγράμματα και οργανισμούς (PLUS, UNESCO, INVEST μια Ευρωπαϊκή Πανεπιστημιακή Συμμαχία στην οποία ένα από τα μέλη είναι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας).

Η αρνητική ικανότητα – η προθυμία να αγκαλιάσω την αβεβαιότητα,

να ζήσω με το μυστήριο και να συμφιλιωθώ με την ασάφεια με κρατάει σε εγρήγορση“, όπως έχει αναφέρει η ίδια.

Αφίσα