Ανακοινωσεις

Αγαπητοί/ες φοιτητές/τριες,

στο πλαίσιο της οργάνωσης της δια ζώσης τελετής ορκωμοσίας των υποψήφιων διδακτόρων, αποφοίτων Προγράμματος Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Σπουδών των Τμημάτων της Σχολής Θετικών Επιστημών την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με το «Υγειονομικό  Πρωτόκολλο για την Επανέναρξη της δια Ζώσης Εκπαίδευσης» του Πρυτανικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ορίζονται τα εξής:

Η διεξαγωγή τελετών αποφοίτησης πραγματοποιείται με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων. Η είσοδος στον χώρο που διεξάγεται η τελετή αποφοίτησης πραγματοποιείται κατόπιν επίδειξης (a) πιστοποιητικού εμβολιασμού ή και (β) πιστοποιητικού νόσησης ή (γ) βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου, που έχει διεξαχθεί έως σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής, και ταυτόχρονης διενέργειας ελέγχου ταυτοπροσωπίας.

Η χρήση προστατευτικής μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική (καθ’  όλη τη διάρκεια της τελετής για όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή.

Τέλος προκειμένου να αποφευχθεί συγχρωτισμός καλό θα είναι να υπάρχει περιορισμένος αριθμός συγγενών και φίλων που θα συνοδεύουν τον απόφοιτο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΣΘΕ 11-11-2021