Ανακοινωσεις

ΣΥΝΕΔΡΙΟ FOSSCOMM 2022

Το Fosscomm (Free and Open Source Software Communities Meeting) είναι ένα ετήσιο πανελλήνιο συνέδριο κοινοτήτων ελεύθερου λογισμικού και λογισμικού ανοικτού κώδικα. Απευθύνεται σε προγραμματιστές, φοιτητές και γενικά σε όποιους ενδιαφέρονται για το open source ανεξαρτήτως του γνωστικού τους υποβάθρου.

Συμμετέχουν κοινότητες ανοιχτού λογισμικού, ομάδες προγραμματιστών και συντελεστών έργων. Το συνέδριο έχει ευρεία θεματολογία, από τεχνικά ζητήματα και workshops, μέχρι μεταφράσεις, νομικά θέματα, θέματα πολιτικής σχετικά με το ελεύθερο/ανοικτό λογισμικό κ.α

Το φετινό συνέδριο κοινοτήτων ελεύθερου λογισμικού και λογισμικού ανοικτού κώδικα Fosscomm θα πραγματοποιηθεί από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στις εγκαταστάσεις του τμήματος Πληροφορικής με εφαρμογές στη Βιοϊατρική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη πόλη της Λαμίας, τις ημερομηνίες 18- 20 Νοεμβρίου 2022.

Το συνέδριο αποτελεί μία συνδιοργάνωση του Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική και του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών ΕΕΛΛΑΚ.

Poster_Fosscomm_2022

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μας βρείτε:

Website: https://2022.fosscomm.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/Fosscommgr/

Twitter: https://twitter.com/Fosscomm2022

Instagram: https://www.instagram.com/fosscomm2022/

LinkedIn: FOSSCOMM 2022

Email: info@fosscomm.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6940133424